2024.04.19, Péntek
Ezeket az utcákat érdemes elkerülni hétfőn Székesfehérváron

Ezeket az utcákat érdemes elkerülni hétfőn Székesfehérváron

police.hu

2018.08.19. 06:45

Ünnepi rendezvények miatt forgalmirend-változásra és útlezárásra kell számítani 2018. augusztus 20-án Székesfehérvár belvárosában.

Hirdetés

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és a közlekedőket, hogy 2018. augusztus 20-án a nemzeti ünneppel összefüggő rendezvények miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani Székesfehérváron.

Az óriásbábok történelmi felvonulása miatt 16 óra és 18 óra közötti időben a Koronás Park - Mészöly Géza utca - Szabadságharcos út - Mátyás király körút - Fő utca - Városház tér - Kossuth utca - Szent István tér útvonalon kell szakaszos útlezárásokra számítani. A lezárással érintett útszakaszok, csomópontok a menet elhaladását követően folyamatosan megnyitásra kerülnek.

A Szent István tér rendezvény miatt 16 órától előreláthatólag 19 óráig lezárásra kerül.

A tűzijáték lebonyolítása érdekében 21 óra 30 perctől körülbelül 23 óráig teljes útlezárás lesz érvényben a Selyem utcában, a Halász utcában, a Kelemen Béla utcában, valamint a Horog utcában.

A forgalomkorlátozások miatt esetlegesen kialakuló torlódások esetén rendőrök fogják segíteni a közúti közlekedés folyamatosságát.

Kérik a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

AktuálisSzékesfehérváraugusztus 20.forgalmi rend változás