2024.03.28, Csütörtök

Elnöki dicséretben részesült a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény vezetője

fejer.hu

2018.07.05. 22:13

Elnöki dicséretben részesült csütörtökön Szenténé Kaszás Éva szociális munkás, az alapi szociális intézmény telephelyvezetője, aki július 1-jei nyugdíjazásával harmincnégy évet dolgozott a Fejér megyei szociális ellátó rendszerben élő rászorultakért

Hirdetés

Az elnöki dicséret átadásával Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke megköszönte azt a szociális területen végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai munkát, amit Cséplőné Gönczi Veronika, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény vezetője az elismerés javaslatával fogalmazott meg.

 

 

A közgyűlés elnöke örömét fejezte ki, hogy az odaítélt elnöki dicséretet Szenténé Kaszás Évának a Megyeházán adhatja át Cséplőné Gönczi Veronika intézményvezető és a fenntartó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltségének igazgatója, Mátrahalmi Tibor jelenlétében. Dr. Molnár Krisztián elismerően és megbecsüléssel beszélt a szociális területen dolgozók elhivatott munkájáról és arról, hogy a Fejér Megyei Önkormányzat, ahogy fenntartó önkormányzat korában úgy ezután is nagy figyelmet fordít a megyében élő, gondoskodásra szoruló emberekre. Mint a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszönetet mondott Szenténé Kaszás Évának a szakmai munkáért, a sokszínű, az ellátottak életminősége javítása érdekében szervezett programokért és példamutató vezetői tevékenységéért.

Szenténé Kaszás Éva 1984 óta dolgozik a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézményben, illetve annak jogelőd intézményében. Kezdetben gazdaságvezetői munkakörben, majd 2007. július 1-től telephelyvezető-igazgatóhelyettesi munkakörben tevékenykedik.

 

 

 

 

AktuálisFejér megyeelnöki dicséretFejér Megyei Integrált Szociális Intézményszociális dolgozó