2024.06.22, Szombat

Előadás a demenciáról - folytatódik az Alzheimer Café programsorozata Fehérváron

szekesfehervar.hu

2018.03.07. 17:30

Március 9-én pénteken 17 órakor folytatódik az Alzheimer Café programsorozata a Szent István Művelődési Házban. Dr. Hódi Edit pszichiáter Emberi kapcsolatok változása a demenciában című előadása kapcsán a rendezvény lehetőséget teremt arra, hogy a betegségben érintettek, családtagjaik és gondozóik egy csésze kávé mellett beszélhessenek problémáikról.

Az Alzheimer Café programsorozata olyan közösséget szeretne létrehozni, amely találkozási lehetőséget nyújt elsősorban az Alzheimer-kórban szenvedők vagy a szellemi hanyatlás valamely típusaiban érintettek, illetve az őket gondozó családtagjaik, barátaik, gondozóik vagy a téma iránt fogékony emberek számára.

Legközelebb március 9-én, pénteken 17 órakor lesz rendezvény: Emberi kapcsolatok változása a demenciában címmel Dr. Hódi Edit pszichiáter tart előadást. A programra mindenkit szeretettel várnak!

A találkozásokon a résztvevők egy csésze kávé mellett beszélgetve feltehetik kérdéseiket, megoszthatják tapasztalataikat, aggodalmaikat, és rövid előadásokat hallhatnak a témához kapcsolódóan.

AktuálisSzékesfehérvárSzent István Művelődési HázdemenciaAlzheimer Café programsorozat