2024.03.29, Péntek

Véget ért a rendkívüli tanítási szünet Polgárdiban

feol.hu

2018.01.08. 17:00

Véget ért a múlt heti rendkívüli iskola szünet, a diákoknak január 8-án megkezdődik a tanítás. Öt osztály új helyre költözött.

Hirdetés

A két ünnep között, december 28-án az esti órákban a hirtelen érkező vihar hatalmas károkat okozott a településen. Személyi sérülés szerencsére nem történt. Ezernél több háztartásban órákig nem volt áram, az iskolánál borzalmas állapotok alakultak ki, a tornacsarnok tetejét gyakorlatilag elbontotta az orkán erejű szél.

A Széchenyi általános és művészeti iskola III. számú épületéből kiköltöztetett osztályoknak január 8-án (hétfőn) új helyszíneken kezdődik meg a tanítás – tudtuk meg Kárpátiné Frank Éva igazgatótól.

Az 1.b osztály az I. számú épület alagsori ügyeletes termében gyülekezik, s onnan az osztályfőnökkel mennek át a református hittan terembe. A 3.a osztály a II. számú épület (volt zárda) emeleti termében; a 3.b osztály a II. számú épület (volt zárda) földszinti termében; a 4.a osztály az I. számú épület földszint 2-es termében; a 4.b osztály az I. számú épület I. emeleti (régi tanári) termében folytatja a tanévet. A reggeli és a délutáni ügyelet változatlanul az I. számú épület termeiben lesz.

AktuálisdiákokPolgárdi iskola viharkárrendkívüli tanítási szünet