2024.03.29, Péntek

Gondozásban élő gyermekeket ajándékozott meg a Fejér megyei Kormányhivatal

Fejér Megyei Kormányhivatal

2017.12.20. 18:00

„Kis karácsony, nagy karácsony…” énekelte csengő hangon a műsort adó gyermekek közül a legkisebb a Megyeháza Dísztermének patinás falai között.

Hirdetés

Ezek a gyermekek nevelőszülőknél nevelkednek, valamint a székesfehérvári és velencei gyermekotthonban, továbbá a sárbogárdi, dégi, előszállási lakásotthonban töltik mindennapjaikat, észrevehetően nagy szeretetben, amit az adventi várakozás még intenzívebbé tesz.

 

Ez az érzés hatotta át az izgatottságtól néha meg megakadó, de mégis színvonalas irodalmi műsort december 19-én, a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodájának hagyományos programján.

 

A közel egy órás műsor végén a gyermekek gyertyát gyújtottak, és közös énekléssel kívántak közönségüknek áldott békés karácsonyt, valamint boldog újévet. Végül a kiválasztott nézőknek átnyújtva a gyertyákat jelezték jelképesen, vigyék haza otthonaikba a szeretet lángját.

 

Ezt követően dr. Simon László kormánymegbízott a Megyeháza Címertermében köszönte meg a gyerekeknek, a felkészítő pedagógusoknak és Deresné Tanárki Máriának, a megyei gyermekvédelmi központ igazgatójának a műsort.

Dr. Simon László kormánymegbízott a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodája ajándékaként déligyümölcsöket, karácsonyi ajándékokat adott át a lakásotthonokban, a gyermekotthonokban és a nevelőszülőknél élő gyermekek számára.

 

AktuálisFejér Megyei Kormányhivatal