2024.03.28, Csütörtök
Halottak napján is biztonságban

Halottak napján is biztonságban

police.hu

2017.10.27. 18:25

A Fejér megyei rendőrök a következő napokban fokozott figyelmet és körültekintést kérnek mindenkitől.

Hirdetés

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai mindenszentek és halottak napja időszakában az idei évben is kiemelt figyelmet fordítanak a közutak és a temetők környékének biztonságára. 

A közutakon és a temetők közelében 2017. október 27-e és november 5-e között jelentős forgalomnövekedésre kell számítani, azonban a rendőrök mindent megtesznek a közlekedés folyamatossága és a balesetek megelőzése érdekében. Kérjük, hogy legyenek körültekintőek és mindig tartsák be a közúti előírásokat! 

A forgalom segítése mellett a rendőrség közrendvédelmi és bűnügyi szolgálata is fokozott ellenőrzéseket végez az ilyenkor előforduló bűncselekmények megelőzése és megakadályozása érdekében.

Kérjük a lakosságot, hogy a következő napokban fokozottan ügyeljenek az értéktárgyaikra, még rövid időre se hagyják őrizetlenül vagyontárgyaikat!

A gépjárművel közlekedők a gépjárműlopások- és feltörések megelőzése érdekében minden esetben zárják le a járművüket, és ne hagyjanak látható helyen értéktárgyat a gépkocsijukban!

Amennyiben bűncselekmény elkövetését észlelik, haladéktalanul értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

AktuálisFejér Megyei Rendőr-főkapitányságHalottak Napja