2024.07.16, Kedd

Október 28-án, szombaton ismét a Bálterembe várják az esküvőjüket tervező párokat.

Esküvői Nyílt napot szerveznek a Hiemer-ház Báltermében és a Házasságkötő teremben. A programra 10-től délután 18 óráig várja az érdeklődőket, jegyespárokat. A látogatók megismerhetik a Hiemer-ház egyéb szolgáltatásait is, valamint ezzel párhuzamosan tematikus esküvői kiállítás lesz a Bálteremben, ahol az esküvői szolgáltatók és termékgyártók minden főbb szegmense bemutatkozik, gyönyörű egyedi standokkal, különlegességekkel. A rendezvény célja, hogy az esküvőszervezéssel kapcsolatos teendőket időben, egy csokorban kapják kézhez az érdeklődők.


Turi Krisztina, a Hiemer Rendezvényközpont rendezvényszervezője elmondta, az Esküvői Nyílt Nap legfőbb célja bemutatni a Hiemer-ház esküvői szolgáltatásait. Ennek keretében a rendezvény kötetlen kikapcsolódási és közvetlen információszerzési lehetőséget biztosít az esküvőjüket tervező ifjú pároknak.  A vendégek tájékozódhatnak többek között arról, hogy milyen fontos szempontokra figyeljenek, amikor különböző szolgáltatásokat választanak, és megismerhetik a „nagy nap” gördülékeny lebonyolításának menetét is.

A szombati rendezvénynek helyet adó Hiemer–ház neve az elmúlt években egybeforrt a polgári szertartások lebonyolításával Székesfehérváron. 2008 óta minden évben több száz pár esküdött örök hűséget a százfős Házasságkötő teremben. 2012-ben befejeződött az épület teljeskörű rekonstrukciója, ennek köszönhetően pedig már számos, esküvőt kísérő egyéb eseményt, mint esküvői állófogadást, lakodalmat is rendeztek az elegáns Bálteremben.” - nyilatkozta Turi Krisztina. Elmondta, hogy a Belváros szívében található Hiemer-házban a különböző típusú rendezvénytermeknek köszönhetően, az esküvőt követően a szabadtéri pezsgős fogadásoktól a 80-100 fős lakodalomig többféle, az esküvőhöz kapcsolódó rendezvény is megvalósítható. Az elmúlt esküvői szezonokban számos, remek hangulatú esküvői fogadást, lakodalmat szerveztek a Rendezvényközpontban.”

Az Esküvői nyílt nap moderátora idén is Kovács Kata ceremóniamester és szertartásvezető lesz, aki több év tapasztalattal a háta mögött pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy az ifjú párok nagy napja a lehető legzökkenőmentesebben alakuljon. Elmondta, hogy a rendezvényen megjelenő esküvői szolgáltatókkal személyesen meg lehet ismerkedni, akik például a vendéglátó cégtől a virágoson át a meghívó készítéséig lefedik az esküvő szervezéséhez szükséges szinte teljes palettát. Hangsúlyozta, mennyire fontos időben elkezdeni az esküvői készülődést, a szolgáltatók lefoglalását. A tudatos Menyasszonyok és Vőlegények előnyben vannak, akik tudják, mit szeretnének, és időben elkezdenek szervezkedni, mert akkor biztos, hogy megbízható és jó szolgáltatókat választanak. Fontos, hogy az esküvő szervezése is stresszmentes legyen, ne csak a nagy napé. Ezért is jó a Hiemer-ház esküvői nyílt napja, hisz itt nemcsak egy helyen megtalálhatnak minden esküvői szolgáltatót, hanem biztosak lehetnek benne, hogy profiktól kapnak segítséget, mondta.


A kiállítás helyszíne a Hiemer Rendezvényközpont emeleti bálterme. 
Címe: Székesfehérvár, Oskola u. 4.

Kísérőprogramok: 
11.00 és 15.00 órakor: Esküvői-ruha- és virágbemutató a Házasságkötő teremben és jegyes táncoktatás Hólik Évával 
Esküvői szolgáltatók bemutatása

Az első 100 látogatónak ajándékkal kedveskednek!
A belépés ingyenes!

További információk: 
Hiemer Rendezvényközpont
8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4.
Turi Krisztina
mobil: 70/331-7324
tel: 22 / 511 – 322
e-mail: [email protected]

 

AktuálisHiemer Rendezvényközpont SzékesfehérvárEsküvői Nyílt napesküvői kiállításpolgári szertartásceremóniamester