2024.04.25, Csütörtök

Banános zabszelettel bővíti portfólióját a Cornexi

marketinginfo.hu

2017.03.14. 09:00

A száz százalékban magyar tulajdonú székesfehérvári székhelyű élelmiszeripari vállalat a közelmúltban jelentette be, hogy új, banános ízesítésű szelettel egészíti ki a zabszelet portfólióját.

Hirdetés

A vállalat, a zabszelet portfóliójának bővítését a piaci folyamatok, mint a szelet kategória 10%-os növekedése, a fogyasztók visszajelzései, egyúttal a zab alapú termékek iránti kereslet növekedése, valamint a Cornexi kiegyensúlyozott és változatos étkezés melletti állásfoglalása indokolja.

Az új, banános zabszelet - a gyümölcsös és a csokoládés változathoz hasonlóan - magas zabpehely tartalommal készül, így gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.

A termékbevezetéssel egy időben bejelentették, hogy 2017 márciusában további hat új, instant zabkása ízzel jelentkeznek, amelyek közül kettő is hozzáadott cukor nélkül készül.

"Célunk, hogy igényes, magas minőségű, a legújabb fogyasztói irányzatoknak megfelelő termékeket gyártsunk, és ezeket elérhető áron juttassuk el a vásárlóinkhoz. Terveink szerint folyamatosan olyan termékinnovációkkal állunk elő, amelyek hazai- és nemzetközi szinten is megállják a helyüket" - mondta a termékbevezetés kapcsán a Szőke Imola, a Cornexi key account managere.

AktuálisSzékesfehérvárcornexi2017 márciuszabszeletbanántermékbevezetés