2024.03.02, Szombat

Házasság, mint extrém sport?

szekesfehervar.hu

2017.02.17. 17:28

2017. február 23-án 17 órától várja az érdeklődőket a 28. alkalommal rendezett Nemekből Igenek Klub a székesfehérvári MagNet Közösségi Bankba. Az extrém sport neve: házasság című rendezvényen a házasság kerül terítékre annak minden szépségével és hullámvölgyével együtt. A témát pszichológusok és házassági terapeuták elemzik.

Hirdetés

Minden év február második vasárnapján ünneplik a házasság világnapját. Február 23-án a Nemekből Igenek Klubban a házasság kerül terítékre annak minden szépségével és hullámvölgyével. Az extrémsport neve: házasság című rendezvényen olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy mi a jó házasság titka, hogyan fűszerezzük a mindennapjainkat, mik a jó célok egy házasságban, és hogyan tudjuk őket megfelelően betartani, teljesíteni, vagy hogyan lehet jól elválni, ha már mindent megpróbáltunk?

A kérdésekre Egey Tímea, pszichológiai mentor, a Nemekből Igenek Klubunk állandó háziasszonya, Fischer Imre pszichológus és Deák Annamária párkapcsolati coach, házassági terapeuta segítségével keresik a választ.

 

AktuálisSzékesfehérvárNemekből Igenek Klubházasságházassági terapeuta