2024.04.19, Péntek

Ez évben is elismeréseket adnak át a zenei nevelésért

okkfehervar.hu

2017.01.04. 11:45

Immár kilencedik alkalommal kerül sor a „Székesfehérvári Zenei Nevelésért díj” átadására. A díjazottak személyére 2017. február 15-ig lehet javaslatot tenni.

Hirdetés

A Mihályi Gyuláné Eszti néni emlékére létrehozott Zenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány díjat alapított a Székesfehérvár város zenei életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek, közösségek elismerésére.

A „Székesfehérvár Zenei Nevelésért díj” azoknak az óvodapedagógusoknak, ének-zene és hangszeres tanároknak, gyermek és ifjúsági kórusok, valamint zenekarok vezetőinek és olyan intézményeknek adományozhat, akik/amelyek több éven keresztül kimagasló zenei nevelőmunkát végeztek, munkásságukkal segítették Kodály Zoltán szellemi örökségének továbbélését, hozzájárultak a magyar zenekultúra ápolásához.

A díj alapítói szeretnék, ha városunk zeneszerető közönsége aktívan közreműködne a legjobbak kiválasztásában, ezért a Zenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány Kuratóriuma mindenkit arra kér, hogy tegyen javaslatot!

Az elismerések átadására – immár kilencedik alkalommal – a 2017. május 22-én (hétfőn) 18.00 órakor kezdődő ünnepi alapítványi hangversenyen kerül sor a Szent István Művelődési Házban.

A javaslatokat írásban várják 2017. február 15-ig a Zenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány címére (Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI - 8000 Székesfehérvár, Városház tér 3.) küldött levélben és lehetőség szerint e-mailen is a [email protected] címen. Kérik a javaslattevőket, hogy a jelöltről rövid indoklást is szíveskedjenek adni. 

AktuálisSzékesfehérvárdíjátadásZenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány