2024.03.29, Péntek

Zenevonat indul az Újévi Hangversenyen!

okkfehervar.hu

2016.12.29. 16:56

Újévi koncertre várják az érdeklődőket január 1-jén, 17.00 és 19.30 órakor az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc hangversenybérletének keretében a Vörösmarty Színházban. A 19.30 órakor kezdődő koncertre még korlátozott számban vásárolható jegy a Vörösmarty Színház jegyirodájában.

Hirdetés

2017. január 1-jén, vasárnap 17.00 órakor kezdődik a Vörösmarty Színházban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Újévi Hangversenye, melynek során világkörüli zenei kalandozásra hívják a közönséget. Balogh Sándor karmester vezetésével zenevonat indul olasz, spanyol, német, francia, orosz, argentin és amerikai tájak felé, Mozarttól Frank Sinatráig. A koncert első perceiben a zenészeket dr. Cser-Palkovics András polgármester dirigálja.

Az est komédiamestere, Lukácsházi Győző és Balogh Sándor felültetik a résztevőket egy képzeletbeli vonatra, melynek keretében elkalauzolják őket különböző országokba, betekintést adva számukra abba, hogy melyik nemzet hogyan ünnepli az újévet. A koncert során ismert dallamok, zenei motívumok jelennek meg karikatúraszerűen, a fonákját bemutatva a műveknek. Az Újévi koncert számos különlegességet és zenei csemegét is tartogat a közönségnek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a zenészek ráadáskoncertet is adnak, 19.30 órás kezdéssel. A 17.00 órakor kezdődő eseményre már minden jegy elkelt, a 19.30 órás koncertre azonban még korlátozott számban vásárolható jegy a Vörösmarty Színház jegyirodájában!

Az Újévi Hangversenyről szóló bővebb információ a http://www.arso.hu/ oldalon olvasható. 

Kultúraújévi koncertvörösmarty színházFarkas Ferenc Hangversenybérlet