2024.03.29, Péntek

Kreatív támogatások a tetőfelújítóknak és -építőknek

magyarepitok.hu

2016.11.07. 14:05

A technológiai fejlődéssel együtt a felhasználói igények is növekednek, ennek köszönhetően a gyártó cégeknek is fejleszteniük kell nem csak a termékeiket, hanem informatikai hátterű szolgáltatásaikat is. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. olyan innovatív támogató megoldásokat kínál, amelyekkel segítséget nyújtanak az építkezőknek a tetőépítéshez vagy -felújításhoz, valamint megkönnyítik a választást, hogy könnyebben tervezhessenek a várható költségekkel.

Hirdetés

Sok esetben a tetőfelújítást vagy -építést tervezők még megbecsülni sem tudják, hogy mennyibe fog kerülni az új tető. A Terrán tetőkalkulátor alkalmazás által a megközelítőleg kiszámítható termékköltség közelebb viszi a vásárlót a megfelelő megoldáshoz, azonban a pontos anyagszükséglet megállapításához mindenképp tanácsos szakember segítségét kérni. Nemcsak az összeg, hanem a látvány is segít a döntésben, amelyhez a Terrán Live Home mobilalkalmazás olyan vizuális segítséget nyújt, mintha élőben látnánk a házak tetejét.

Az összetett, ám könnyen kezelhető Terrán tetőkalkulátor alkalmazásban, a többlépcsős válaszadás után egy megközelítő tól-ig költséget kapunk. Ennek alapján már tisztábban látható, hogy a tervezett folyamat termékköltsége nagyságrendileg mennyibe kerülne, szakember segítségét kérve pedig pontos összeget kaphatunk, amivel már egyszerűbbé válik a tervezés és a döntés.

Terrán tetőkalkulátor példa egy átlagos méretű tetőhöz:

  • nyeregtető
  • 20 m ereszhossz
  • 11 m merőleges hossz
  • 35 fokos hajlásszög
  • SYNUS Meggypiros cserép
  • meglévő tető felújítása
  • palatető felújítás
  • van kivitelező
  • ereszcsatorna is érdekes lehet
  • szarufa feletti tető hőszigetelés is érdekes lehet

A Terrán Live Home mobilalkalmazás segítségével, drónnal készített videófilm nézhető néhány referenciaépületről, amelynek olyan hatása van, mintha élőben látnánk az épületeket, ezzel könnyebbé válik a választás. Néhány egyszerű lépést követve, QR kód beolvasásával letölthető és telepíthető telefonra az ehhez szükséges Terrán mobilalkalmazás. Miután megnyitotta az alkalmazást, az őszi kiadványban (mely cikkünk végén letölthető) videókamera jellel ellátott épületképek fölé tartva a telefont, a videó elindításával élvezhető a fantasztikus látványt nyújtó felvétel.

 

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. (www.terranteto.hu)

Mészáros Kálmán a mai Szlovákia területén lévő Negyeden 1920-ban kezdett el betonalapú cserépgyártással foglalkozni, a család 1947-ben a dél-baranyai, régi iparos hagyományokkal rendelkező, mára várossá fejlődött Bólyon telepedett le. Itt fia, Mészáros Vilmos vitte tovább a családi tevékenységet. 1997-ben lépett be a vállalkozásba a család harmadik generációja, ezzel egy időben indult el a gyors technológiai fejlődés is, mára a Terrán Kft. komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában egy gyárat működtet, a cégcsoport 2015-ös árbevétele 8,1 milliárd forint, az alkalmazottak száma 208 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik. A cég számos elismerést is magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíj, 2015-ben újra Construma díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíj, 2010-ben Business Superbrands, 2013-ban Magyar Termék Nagydíj és MagyarBrands díj – ez utóbbit 2014-ben, 2015-ben és idén ismét elnyerték, ezen kívül 2014-es év legsikeresebb üzleti márkája lett a TERRÁN.

Letöltések

Fájlnév/Méret/FeltötveLetöltés

Terran-oszi-akcios-kiadvany.pdf

(application/pdf)

2.42 mb

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.Kirakat

Ajánljuk még