2024.05.21, Kedd

Székesfehérváron Bubbles önkiszolgáló mosoda

2015.11.18. 11:06

Az elmúlt több mint egy évben 17 önkiszolgáló non-stop mosodát indított el a Bubbles Budapesten és Pest megyében, s most először, vidéken nyit boltot, ezzel 18-ra bővítve üzleteinek számát. Bár a székesfehérvári jégkorong sztárok elsősorban a sport teljesítményükről híresek, mégis örömmel próbálták ki a modern és nagyteljesítményű mosó- és szárítógépeket.

 

 A székesfehérvári üzlet megnyitóján részt vett többek között Róth Péter alpolgármester és Megyeri Gábor, a Bubbles ötletgazdája és vezérigazgatója is.

- Nagy nap ez a mai, a székesfehérvári üzlet megnyitása fontos mérföldkő a vállalkozásunk életében. Budapesten sok a visszatérő vendégünk, s abban bízunk, hogy az új mosoda fontos szerepet fog betölteni a székesfehérvári lakosok életében is, sikerül megszerettetni az helyiekkel. A Bubbles-ben a mosás nem házimunka, hanem kikapcsolódás, élmény, az üzleteink közösségi térként szolgálnak. Itt az emberek barátaikkal, gyerekeikkel közösen tölthetik a szabadidőt, vagy akár dolgozhatnak az ingyenes wifi segítségével. Nem titok, hogy jelenleg is 4-5 új üzlet megnyitásán dolgozunk, célunk, hogy ez év végére az üzleteink száma 20-nál is többre növekedjen. - mondta el Megyeri Gábor, a Bubbles ötletgazdája és vezérigazgatója.

 

A 18. non-stop önkiszolgáló mosoda Székesfehérváron a József Attila utca 2/E szám alatt nyílt meg. A Bubbles országszerte további terjeszkedést tervez, franchise partnerek együttműködésével.

mti

fotó: www.bubbles.hu

Galéria