2024.03.28, Csütörtök
7+1 ajándékötlet Valentin-napra: így varázsold el párodat

7+1 ajándékötlet Valentin-napra: így varázsold el párodat

bacsmegye.hu

2019.02.07. 10:10

Hamarosan itt a Valentin-nap, a szerelem ünnepe. Bár a mindent elöntő szívecskeárban könnyű csak legyinteni egyet erre az ünnepre, mégis jó alkalom lehet ez arra, hogy egy kis odafigyeléssel elkényeztessük kedvesünket. És hogy mivel? Mutatjuk!

Hirdetés

Rózsadoboz

A trendi rózsadobozok különböző színekben és méretekben is elérhetőek. A választék óriási, de például a The Prestige Roses elegáns, fekete vagy fehér dobozba rendezett érzéki vörös rózsáitól biztosan eláll majd a kedvesed szava.

Virágmaci

Ha valami játékos ajándékkal lepnéd meg kedvesed, egy virágmaci a nyerő ötlet: a Les Fleurs színes virágokból kötött mackói egyszerre fantáziadús, játékos és virágos – a végeredmény pedig abszolút szívmelengető.

Ékszer

Egy szép karkötő vagy fülbevaló bármilyen alkalomra jó ötlet, ha le szeretnéd venni párodat a lábáról, Valentin-napkor pedig pláne az. Tegyél mellé még egy csokor virágot is, és te leszel a nap hőse.

Élmény

Ha nem szokásotok az ajándékozás, akkor ugorjatok be a moziba megnézni egy Oscar-jelölt filmet, vagy munka után üssetek össze közösen egy finom vacsorát, valami olyat, amit mindketten szerettek, és amire esetleg máskor a sok rohanás közepette nem jut idő.

Édesség

Édesítsd meg választottad Valentin-napját: egy tábla különleges, kézműves csokoládé, egy elegáns doboz tele kedvesed kedvenc édességével, vagy egy adag mennyei cupcake biztosan mosolyt varázsol párod arcára.

Ital

Lepd meg párod egy palack finom roséval, mondjuk a balatoni Figulától, ami maga a megtestesült epres könnyedség minden kortyában, aztán koccintsatok vele együtt.

Ha valami különlegesebbre vágysz…

Egy szép virágnál vagy finom édességnél már csak az jobb, ha a kettő találkozik: ajándékozd meg szerelmedet egy csinos virágdobozzal, aminek a fele illatos virág, a másik fele pedig ínycsiklandó macaron. Szintén nagyon különleges ajándék az örökrózsa, ami sosem hervad el.

+1 hasznos jótanács

Ne stresszeld túl a dolgot! A Valentin-nap kettőtök kapcsolatának ünnepléséről kellene, hogy szóljon, nem pedig arról, hogy kapkodva rohangálsz valami ajándék után. A saját dolgodat is megkönnyítheted azzal, hogy ha egy olyan virágküldő szolgáltatást választasz, mint a Netflorista, arról nem is beszélve, hogy ezzel extra meglepetést okozhatsz párodnak. És mindezt könnyen és gyorsan el is intézheted, akár a reggeli kávéd mellől is.

KirakatValentin Nap

Ajánljuk még