2024.03.28, Csütörtök

Élje át kollégáival a karácsonyi varázslatot Visegrád tetején

regon.hu

2018.12.06. 14:01

A Hotel Silvanusban páratlan környezet, reneszánsz lakoma, szerelemkonyha, gyönyörű wellness-részleg és számos rendezvényterem várja a cégek karácsonyi partijait.

Hirdetés

Elbűvölő hangulat, távol a város zajától, magasan a hegyek között, természetes környezetben: ezt nyújtja a Hotel Silvanus**** azoknak, akik ide szervezik karácsonyi céges partijukat. A szálloda egyedi fekvése a Dunakanyarban páratlan ünnepi atmoszférát kölcsönöz, mintha egy mesebeli világba szöknénk meg egy kis időre.

fotó: Bernát Benjámin / regon.hu

A helyszín tíz rendezvényteremmel bír, melyek egy része akár össze is nyitható, így a szálloda a kisebb vállalatok néhány fős társaságaitól kezdve akár 300 főig rendelkezésre áll. Szintén a vendégek kényelmét szolgálja a hotel ókori motívumokkal díszített, panorámás wellness részlege, ahol pezsgőfürdőzéssel és a különböző szaunaszobákban pihenhetjük ki az év fáradalmait.

A karácsonyi partihoz a cégeknek természetesen van lehetőségük meghívni a saját maguk által választott előadókat is a hotelbe, de amennyiben a Silvanus-ra bízzák a szórakoztatást, remek választás a reneszánsz királyi lakoma. A nagy sikerű műsor a reneszánsz lovagi élet mozzanatait idézi fel, a korhű környezetről a szálloda Lovag termében gondoskodnak. A lakoma alatt kézzel-lábbal esznek a vendégek és kupából ihatják a finom bort.

 

Ínycsiklandozó fogások az ünnepi menüben

A Hotel Silvanus személyzete különleges ünnepi menüsort is megálmodott a hotelben karácsonyozók kényeztetésére. Amennyiben nem a fent említett reneszánsz lakomát preferáljuk, négyfogásos felszolgált vacsora, állófogadás vagy büféasztalos vacsora lehetőségek közül választhatjuk ki a cégünk rendezvényéhez, hangulatához illőt.

A menüben olyan izgalmas fogások találhatók, mint a sütőtökpürével, karamellizált céklával felszolgált mézes rozé kacsamell vagy a báránygerinc füstöltpaprika-mártással. Desszertnek pedig elfogyaszthatunk például egy finom belgacsokoládé szeletet vagy éppen egy pohár karácsonyi puncsot.

 

Ajándékba is adhatjuk az élményt

A céges karácsonyi bulik mellett egy további ünnepi ajánlattal is készült a Hotel Silvanus csapata: egészen december 24-ig akár 30% kedvezménnyel vásárolhatók meg a hotelbe szóló ajándékutalványok. Így már 29.900 forint /2 fő / éj ártól, félpanziós ellátással együtt gondtalan kikapcsolódást ajándékozhatunk szeretteinknek vagy éppen üzleti partnereinknek. Ajándékutalvány bármilyen időtartamra és akár a lakosztályokra is váltható, s az utalványok minden esetben május 31-ig használhatók fel.

KirakatHotel Silvanusvisegrad

Ajánljuk még