2024.06.22, Szombat
Játékra hívja a házaspárokat a SZÉNA Egyesület
Fotó: SZÉNA Egyesület

Játékra hívja a házaspárokat a SZÉNA Egyesület

Forrás: SZÉNA Egyesület

2024.01.21. 08:00

A minőségi kettesben töltött időre irányítja a figyelmet a Házasságok hete rendezvénysorozatban az egyesület játéka.

A Házasság hete rendezvénysorozat tizenhetedik alkalommal irányítja a figyelmet a két ember közötti, egyik legfontosabb kötelékre. Idén február 11-18. között szerveznek pódiumbeszélgetéseket, játékokat a témában. A SZÉNA Egyesület - hagyományaihoz híven - pályázatot hirdet a Fejér vármegyében élő házaspároknak, melyen értékes nyeremények találnak gazdára.

Értékes idő, értékes nyeremények

A SZÉNA Egyesület - a Házasság hetéhez kapcsolódóan - játékot hirdet Fejér vármegyében élő házaspárok számára. A „Hívd randira házastársadat!” elnevezésű pályázat keretében azt kérik a résztvevőktől, hogy január 22. és február 11. között töltsenek el kettesben egy kis időt és a randevún készítsenek egy közös képet is.

Azok a házaspárok is pályázhatnak, akik a korábbi években már részt vettek a SZÉNA Egyesület játékában. Akik teljesítik a feladatot és a fotót feltöltik a www.szena.hu honlapon elérhető űrlapon keresztül, azok részt vesznek egy sorsoláson, ahol több értékes nyeremény is gazdára talál.

Kisorsolásra kerül az Árpád Fürdő jóvoltából egy Relax Páros csomag, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége székesfehérvári csoportjának felajánlásából egy ajándékcsomag, valamint az Origo Mandoletti és Szendvicsbár ajándéka egy páros brunch meghívás.

A pályázatokat 2024. február 11. (vasárnap) 24 óráig várják. A sorsolásra és az eredményhirdetésre a Házasság Hetében kerül majd sor, a nyerteseket pedig telefonon értesítik legkésőbb 2024. február 22-ig.

A párok felidézhetik közös, szép emlékeiket

Jelen pályázati felhívások célja felhívni a figyelmet a kettesben töltött, minőségi idő és az egymásra figyelés fontosságára. A játék célja emellett az, hogy a párok felidézzék, megismételjék hajdani találkozásaikat, ezzel is erősítve kapcsolatukat. A program együttműködő partnere a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ.

Négy kontinensen ünneplik a házasságokat

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével.

Helyi hírekSZÉNA EgyesületHázasság Hetejátékpárkapcsolatházasságnyereményjáték