2024.04.28, Vasárnap
A Puskás Akadémiától vett kölcsön kapust a Fehérvár FC
Fotó: fehervarfc.hu

A Puskás Akadémiától vett kölcsön kapust a Fehérvár FC

MTI

2023.08.09. 17:35

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Puskás Akadémia és Fehérvár FC megállapodása alapján az idény végéig kölcsönben a székesfehérvári csapatban szerepel Tóth Balázs.

Hirdetés

A Fehérvár FC honlapjának szerda délutáni beszámolója kiemeli: a 191 centiméter magas, 25 éves kapus egyelőre 2024. június 30-ig csatlakozik hozzájuk. Az egyezség azonban vételi opciót is tartalmaz, azaz új klubja akkor megvásárolhatja őt. A korábbi válogatott kerettag az NB I-ben eddig 76 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezek közül 23-on nem kapott gólt. Tóth Balázs az U21-es válogatottban egy mérkőzésen játszott 2018-ban, majd 2021-ben meghívót kapott Marco Rossitól a magyar felnőttválogatott keretébe is.

"Korábban is beszéltünk arról, hogy nagyobb versenyhelyzetet szeretnénk teremteni kapusposzton is, örülök, hogy sikerült ma pontot tennünk egy hosszú folyamat végére, és Balázs minket erősít a jövőben" - fogalmazott Juhász Roland, a Fehérvár sportigazgatója, aki kiemelte: az érkező futballista már bizonyította képességeit az élvonalban, és a célja az lesz, hogy új állomáshelyén a kezdőcsapatba kerüljön, a válogatottnál pedig újra számításba vegyék a kerethirdetésnél.

Helyi hírekFehérvár FClabdarúgássport