2024.04.23, Kedd
Vadászati központtal és geotermikus fűtéssel újul meg ez a Fejér megyei hotel
Illusztráció - Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Vadászati központtal és geotermikus fűtéssel újul meg ez a Fejér megyei hotel

magyarepitok.hu

2022.02.24. 10:00

Már az is kiderült, hogy melyik cég kivitelezi az új apartmanokat és teniszpályákat is tartalmazó beruházást.

Hirdetés

Az Ingatlan Gyám 2019 Zrt. a TED-en közzétette a Hotel Lovasberény fejlesztésére kiírt közbeszerzés eredményét. A beruházást a Gesztelyi Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. kivitelezi nettó 3,2 milliárd forintos szerződéses értéken.

A hirdetmény tételesen felsorolja, hogy a jelenleg 70 ágyas Hotel Lovasberény komplex megújításához mit kell elvégeznie a kivitelezőnek. Eszerint létrehoznak egy vadászati központot, különös tekintettel a lőfegyverek mozgatásával és tárolásával kapcsolatos feltételek maradéktalan teljeülésére.


A helikopter leszálló pálya is megújul

A projektben ugyanakkor egy fedett wellnes-központ is megépül nettó 600 négyzetméteren, amely magában foglal medencét, pezsgőfürdőt, szaunát, szoláriumot, edzőtermet és öltözőket is.

A beruházás részét képezi a meglévő főépület felújítása is, akárcsak új apartmanok kialakítása. Ugyanakkor egy geotermikus energiaellátó rendszert is kiépítenek 24+12 db talajszondával.

A közbeszerzés mindezek mellett előírja két teniszpálya (egy fedett és egy nyitott), további sportpályák, egy játszótér kialakítását, valamint a helikopter leszállópálya felújítását.

 

Helyi hírekHotelLovasberény