2024.03.29, Péntek
Megvannak a 2022-es Fezen első fellépői
Facebook.com/FEZENFesztival

Megvannak a 2022-es Fezen első fellépői

szekesfehervar.hu

2021.11.20. 10:00

A fesztiválon több külföldi zenekar is lesz, köztük olyan is, aki több mint 20 éve lépett fel utoljára Magyarországon.

Hirdetés

A jövőre 25 éves Fezen fesztivál bejelentette az első fellépőket. Többek között a Mercyful Fate, az Epica, a Death Angel, a Bagossy Brothers Company és a Vad Fruttik is zenélnek majd Székesfehérváron jövőre július 27-30. között.

A helyszín ezúttal is a First Field és a vele szemben lévő terület, valamint a Fezen klub lesz – írja az MTI a szervezők közlése alapján. A dán heavy metal jeles képviselője, a Mercyful Fate több mint 20 éve, 1999-ben lépett fel legutóbb Magyarországon, akkor éppen a Metallicával együtt az MTK stadionban. A szimfonikus metalt játszó, holland Epica nem először csap a húrok közé a Fezenen, hiszen 2018-ban már láthatták a Simone Simons vezette zenekart a rajongók.

 

A kaliforniai Ignite új énekesével a székesfehérvári fesztiválon mutatkozik be először a magyar rajongóknak, de a fellépők között lesz a 2020-ra meghirdetett programból az amerikai thrash metal banda, a Death Angel és a szintén amerikai, thrash/hardcore-punk együttes, a Cro-Mags is.

 

Magyar zenekarok közül a Road, az Ossian, a Subscribe és a Lazarvs is fellép a Bagossy Brothers Company, a Vad Fruttik, a Wellhello, a Follow The Flow, a Carson Coma, az Azahriah, a Necc party és a Belga mellett.

Helyi hírekFEZENFezen Fesztivál