2024.04.19, Péntek
Swing à la Django koncert az Egyházmegyei Múzeum udvarán
szekesfehervar.hu

Swing à la Django koncert az Egyházmegyei Múzeum udvarán

szekesfehervar.hu

2021.09.13. 15:37

Koncertsorozatot indít a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum az épület udvarán. Az első fellépő a Swing à la Django együttes lesz szeptember 14-én, kedden 18 órakor. A koncert ingyenes.

Hirdetés

Új kulturális programsorozatot indít a megújult Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum.

A koncertsorozat első fellépője a Swing á la Django együttes, egy innovatív, a világon egyedülálló hangszeres felállással bíró zenekar lesz. Tagjai - Dani János, Seres Vilmos, Sárközi Lajos és Dani Norbert - különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus folklór zene, a francia manouche swing és a sanzonok világa, a tangó, a jazz és a bossa nova. Ennek eredménye ez az általuk Hungarian Django Swing-nek nevezett egyedi stílus. Küldetésüknek tekintik a fiatal generációk megismertetését a zenével, a különböző stílusokkal és hangszerekkel.

A zenekar szeptember 14-én, kedden 18 órától koncertezik a múzeum udvarán. A szervezők javaslata, hogy a táncos cipőt senki se hagyja otthon! Pezsgő ritmusokkal és hideg frissítővel várnak mindenkit. A produkció a „Köszönjük, Magyarország!” program keretében valósul meg!

Helyi hírekswingkultúramúzeum