2021.06.14, Hétfő
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara június elején megrendezi a Szántóföldi Napokat
szantofoldinapok.hu

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara június elején megrendezi a Szántóföldi Napokat

mti

2021.05.30. 11:55

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) - a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével együttműködésben - megrendezi a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-t a Fejér megyei Mezőfalván június 9-10-én.

Hirdetés

 A kamara közleménye szerint az ország legnagyobb területén, több mint 400 ezer négyzetméteren megrendezett szántóföldi rendezvényén védettségi igazolvány (illetve a védőoltást igazoló mobilapplikáció) bemutatásával lehet majd részt venni.

    A NAK Szántóföldi Napok több éve az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata tekinthető meg, szántóföldi környezetben. Az állógépes kiállításon rendre a hazai mezőgazdaságigép-forgalmazás 80 százalékát képviselő cégek mutatják be gépeiket, eszközeiket, emellett másfél hektáros demópályán kipróbálhatók a gépek, illetve gépkapcsolatok.

    A rendezvény középpontjába ezúttal is az évszaknak megfelelő fajtabemutatók, mikroparcellás és demóparcellás növénytermesztési bemutatók kerülnek. Mindkét napon bemutatkoznak a legújabb nemesítési és kutatási eredmények a gyakorlatban, a nagy és biztonságos termést ígérő fajták és hibridek.

Helyi hírekMezőfalvaszántóföldi napok