2024.03.29, Péntek

Fitneszőrületbe iktatott jótékonykodás Baracson

mezohir.info

2016.12.12. 14:51

György Viktorért az egész környék összefogott. Háromhetes kezelést finanszíroznak számára a felajánlásokból. A jótékonysági akcióban résztvevők közös tornázással támogatták ezt a kezdeményezést.

Hirdetés

A baracsi 11 éves György Viktor oxigénhiánnyal született, és azóta mozgáskorlátozottként éli életét. A fejlesztéseknek köszönhetően néhány lépést már önállóan is megtett, de további segítségre van szüksége – írtuk néhány héttel ezelőtt a jótékony kezdeményezés beharangozójában. December 10-én délelőtt négyórás zumba, gymstick és fitnesz partin gyűjtöttek a kisfiúért. Este, a záró táncos rendezvényen neves discomesterek keverték a zenét.

Szombaton igazi fitneszőrület vette kezdetét Baracson. György Viktorért létrehozott, felajánlásokkal egybekötött fitnesz évzáró partin sokan gondolták úgy, hogy jelenlétükkel hozzájárulnak a fiatalember kezelésének költségeihez. Remek edzők, kitűnő hangulat, óriási LED falon követhető élő műsor jellemezte végig a rendezvényt. Nem mellesleg a résztvevők egészsége is nagy mértékben frissült – legalábbis, akik végig mozogták a négy órás programot.

A jótékonysági akcióról az egyik fő mozgató erőt, Csapó Nórát kérdeztük. Miért is fontos a segítés?

- Szerveztünk már a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda, a dunaújvárosi Pecsét István javára is hasonló jótékonysági fitnesz partit, és most a baracsi György Viktor megsegítésére hirdettük meg az évzáró bulinkat. A program meghirdetésekor sokan már előre támogatták törekvésünket. A mozgásról és a jó hangulatról Szerecz Róbert, Katus Attila és magam gondoskodunk. Nagyon fontosak számunkra a gyerekek. Boldogság látni a sok segítő szándékot. Biztos vagyok benne, hogy hasonló helyzetben ezt mi is visszakapnánk a közösségtől – ismertette a megmozdulás lényegét a fitnesz edző Csapó Nóra.

A nap zárásául este neves korongmesterek keverték napjaink és az elmúlt évek legjobb slágereit. A rendezvény sikerességéhez pedig nem férhet kétség. Ahogy később megtudtuk, háromhetes budapesti kezelésre is elég lesz az összegyűlt segítség!

Helyi hírekjótékonysági akcióFitnessMezőfalvaBaracs