2024.02.23, Péntek

„Házhoz megyünk!” Fejér megyében

2015.11.17. 11:17

Hirdetés

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. november 16-án 10 órakor Székesfehérváron, a Fehér Palota Üzletközpontban sajtótájékoztató keretében nyitotta meg a 2016. május végéig tartó országos rendőrségi vagyonvédelmi program megyei kampányát.

A kampánysorozatot a lakosság vagyonbiztonságának óvása hívta életre, amely kezdeményezés – az állampolgárok bűnmegelőzési felvilágosítása által – segít a vagyon elleni bűncselekmények számának visszaszorításában és támogatja az állampolgárok önvédelmi készségeinek fejlesztését. A program elsődleges célja, hogy az állampolgárok közvetlenül a szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és ajánlásokat.

A megye rendőrei három helyszínen állítanak fel információs pontokat, amelyeket minden hónapban egy héten keresztül működtetnek majd. Székesfehérváron, a Fehér Palota Üzletközpontban és az Auchan Áruházban, míg Velencén a Velence Korzó Szolgáltatóházban létesítenek bűnmegelőzési standokat, ahol szakemberek látják el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat. Igény esetén az ingatlanok egyedi biztonsági vizsgálata is kérhető.


Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

www.orientpress.hu

Galéria