2024.06.18, Kedd

December 4-én lesz a Corvinus Egyetem fehérvári nyílt napja

2015.11.26. 14:57

December 4-én tartja első fehérvári nyílt napját a 2016 őszétől városunkban is képzéseket indító Budapesti Corvinus Egyetem. A Budai úti egyetemi campuson december első péntekén 9-13 óráig szaktájékoztatókkal, diákszervezetek bemutatkozásával, kedvcsináló, izgalmas egyetemi villámelőadásokkal, a duális képzések ismertetésével, a vállalati partnerekkel való megismerkedés lehetőségével várják a szervezők a diákokat, szüleiket, tanáraikat.
 

A gazdasági és társadalomtudományi képzéseivel is piacvezető Corvinus jövő ősztől hat szakot indít el Székesfehérváron, így a gazdálkodás és menedzsment, a pénzügy és számvitel – ezeket duális formában is – az emberi erőforrások, a gazdaságinformatika, a kommunikáció- és médiatudomány illetve a nemzetközi tanulmányok alapszakokat, szakonként negyven fővel.

A Corvinus nyílt napját követő héten a kommunikáció- és médiatudomány szak iránt érdeklődők a leendő gyakorlati képzőhelyet, a Fehérvár Médiacentrumot is megismerhetik: több időpontban stúdiólátogatáson vehetnek részt, akik a helyszínen vagy a [email protected] e-mail-címen regisztrálnak.

forrás: www.szekesfehervar.hu

 

Galéria