2024.03.29, Péntek
Ingyenes ügyvédi segítségnyújtás a Fejér Megyei Ügyvédi Kamarától
pixabay - illusztráció

Ingyenes ügyvédi segítségnyújtás a Fejér Megyei Ügyvédi Kamarától

szekesfehervar.hu

2020.04.21. 14:45

Pro bono, azaz ingyenesen nyújtanak segítséget a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara tagjai a veszélyhelyzetre való tekintettel. A magánszemélyeket megcélzó szolgáltatás április 20-án, hétfőtől vehető igénybe. Az ingyenes jogi tanácsadás munkanapokon 10 és 15 óra között telefonon keresztül elérhető.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben sokan elveszítették a munkájukat, többen pedig azt sem tudják, hogy milyen jogaik vannak, vagy hogy milyen szerződést írtak vagy írhatnak alá.

A munkajogi kérdéseken felül gondban lehetnek azok is, akik a vírus megjelenése előtt ingatlan-adásvételi szerződést kötöttek foglaló megléte mellett vagy akár banki hitelszerződésük van.

Széles az a kör, akiket jogilag is érint a kialakult helyzet, számukra nyújt pro bono segítséget április 20-ától, hétfőtől a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara.

Az ingyenes szolgáltatás keretében minden munkanapon 10 és 15 óra között kereshetik fel az ügyfelek a kamarai tagokat telefonon keresztül a 06 22 791 838-as telefonszámon.

A jogi tanácsadás keretében a szakemberek minden, a koronavírus-helyzettel kapcsolatban felmerülő jogi problémára és kérdésre válaszolnak a munkajog, az ingatlanjog, a szerződések vagy akár a büntetőjog témaköreiben.

A szolgáltatás a veszélyhelyzet fennálltáig vehető igénybe ingyenesen.

Aktuálisesélyegyenlőségügyvédi segítségnyújtásFejér Megyei Ügyvédi Kamara