2024.04.19, Péntek
Átvette kinevezését a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági vezetője
Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy

Átvette kinevezését a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági vezetője

fejer.katasztrofavedelem.hu

2020.03.02. 15:33

Március elsejei hatállyal kinevezték a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettesének tűzoltó alezredesi rendfokozatba Váli Ágnes Judit tűzoltó őrnagyot, aki az elmúlt öt hónapban megbízottként látta el a beosztással járó feladatokat. A kinevezést Bartók Péter tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese adta át február 28-án Székesfehérváron.

Hirdetés

Ünnepi beszédében Bartók Péter tűzoltó dandártábornok, gazdasági főigazgató-helyettes rámutatott a gazdasági szakterület összetett, szerteágazó, felelősségteljes és hatékony háttértámogató feladatrendszerére, amellyel biztosítja az igazgatóság működését, az állampolgárok élet- és vagyonbiztonságának védelmét. Kiemelte a szakterületek közötti szoros együttműködést és az együtt gondolkodást, amely az erőforrások hatékony felhasználásával elengedhetetlen a közös célok megvalósítása érdekében. Bartók Péter tűzoltó dandártábornok hozzátette, hogy a kinevezett gazdasági igazgatóhelyettes széleskörű vezetői és csaknem húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Kinevezéséhez gratulálva, munkájához jó erőt és egészséget kívánt a tábornok.

Váli Ágnes Judit tűzoltó őrnagy megköszönte az igazgatóság munkatársainak eddigi támogató együttműködését, hozzátette, hogy a rendvédelemben eltöltött évek alatt szakmai munkáját a kitartás, a hivatás szeretete, a tisztelet és beosztotti állomány iránti megbecsülés kísérte végig. A jövőben hasonló motiváció mentén, az igazgatóság eddig elért eredményeit megtartva, új közös célokat kitűzve végzi hivatását.

Az ünnepség zárásaként pohárköszöntő keretén belül Magosi Lajos tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató gratulált a gazdasági igazgatóhelyettesi kinevezéshez, a feladatokhoz és a kitűzött célokhoz jó munkát, sok sikert, erőt és egészséget kívánt.

AktuálisFejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságkinevezés