2020.07.12, Vasárnap

Hirdetés

Folytatódik hétvégenként az izgalmas, kreatív műhelymunka a fehérvári kézművesekkel
szekesfehervar.hu

Folytatódik hétvégenként az izgalmas, kreatív műhelymunka a fehérvári kézművesekkel

szekesfehervar.hu

2019.11.15. 20:00

Folytatódik a kreatív műhelymunka a Fehérvári Kézművesek Egyesülete szervezésében. Pénteken a szalagszövést és a horgolást, szombaton az üvegékszer-készítést sajátíthatják el az érdeklődők, míg a jövő szombati Asszonyműhelyben már a karácsonyi ünnepekre hangolnak

Hirdetés

November 15-én, pénteken 14 órától a szalagszövés iránt érdeklődőket várják a Rác utca 27. szám alatti Kézművesek Házában. Ezzel a kevésbé ismert technikával készítenek a résztvevők egyedi mintázatú táskafüleket, öveket, valamint ötletes táskákat a keskenyre szőtt szalagok összevarrásával. A foglalkozáson részt vehetnek olyanok is, akik a horgolás alapjait szeretnék elsajátítani.

 

 

November 16-án, szombaton 10-től 16 óráig nyitva áll Dobrovitz Klári üvegékszer-készítő műhelye. A résztvevők ezúttal egy érdekes technikát és anyagot alkalmaznak, amivel olvasztás közben üreget hoznak létre az ékszerben. A részvételi díj ellenében egy darab ékszerszett – fülbevaló, gyűrű és medál – készíthető.

 

 

November 23-án, szombaton 10-től 16 óráig tart az Asszonyműhely, ahol megkezdik a karácsonyi készülődést. Bodáné Fenyves Zsuzsanna vezetésével ezúttal is mutatós ajándék- és dísztárgyak, illetve karácsonyi párnaminták készülnek a színes anyagokból.

A foglalkozásokon garantált a sikerélmény és a jó hangulat! A részvételi díjakról és a programokról további információk olvashatóak a Fehérvári Kézművesek Egyesülete weboldalán.

Aktuálisműhelymunka Fehérvári Kézművesek Egyesülete