2024.05.30, Csütörtök

Idén több gárdonyi strand is fogadja a fürdeni vágyókat

gardony.hu

2017.06.13. 09:46

Gárdony városában a 2017. évi nyári szezonban 4 belépődíjas strand és 2 térítésmentesen igénybe vehető fürdőhely várja a vendégeket.

Belépődíjas fürdőhelyek: Park Strand és Camping Agárd, Napsugár Strand – Agárd, Sport Beach – Gárdony, TóParty Rendezvény Strand – Gárdony.

Térítésmentesen látogatható fürdőhelyek: Tini Strand – Agárd, Panoráma partszakasz – Gárdony. 

Az önkormányzat által a strandok látogatásához nyújtott kedvezmények:

Gárdony város területén lakóhellyel és tartózkodási hellyel rendelkező polgárok a személyazonosító igazolványuk, illetve a lakcímkártyájuk bemutatása után alkalmanként 300,- Ft-os belépőjegy megváltásával mehetnek be az agárdi Park Strandra, a Napsugár Strandra valamint a Gárdonyfürdői Rendezvény Strandra. A gárdonyi Sport Beach szolgáltatásait hétköznap hasonló feltételekkel, hétvégén 50 %-os kedvezménnyel vehetik igénybe.

A nyaralótulajdonosok ingatlanonként 2 fő kedvezményes belépését biztosító belépőkártya igénybevételére jogosultak.

A kedvezményes belépőkártyák kiváltása előtt a nyaralótulajdonosnak fel kell keresnie a Polgármesteri Hivatal adócsoportját, ahol illetékmentes igazolást kaphat arról, miszerint nincsen adóhátraléka. A belépőkártyát minden évben újra ki kell váltani. Ezen igazolás alapján a Polgármesteri Hivatal pénztárában lehet személyenként 100-100,- Ft önköltségi ár megfizetésével kiváltani ingatlanonként a 2 db kártyát, amely a 2017-es nyári szezonban az előbbiekben felsorolt helyeken a már közölt kedvezményeket biztosítja.

A 2017-es idegenforgalmi szezonban a Gárdonyi Városüzemeltetési Kft. által üzemeltetett strandokon – agárdi Park Strand és Napsugár Strand – továbbra is biztosítjuk a kedvezményes belépést biztosító szezonbérletet. Ennek megvásárlására ugyanaz a kör jogosult, amely a 300,- Ft-os kedvezményes belépőjegy megvásárlására. A bérlet az adott strandon korlátlan számú belépésre jogosít.

A kedvezményes strandbérlet ára felnőttek esetében 5.000- Ft/fő, diákoknak és nyugdíjasoknak 4.000,- Ft/fő.

 

Forrás: gardony.hu

AktuálisVelencei-tógárdonykedvezmény2017 nyárstrandszezon