2024.03.29, Péntek

Székesfehérvárt is bekebelezné a Levendula

elelmiszer.hu

2017.03.30. 09:00

Az előző évekhez hasonlóan a Levendula fagylaltozó franchise hálózat idén is 10 új üzletet nyit az országban. 2017-ben az egész ország lefedése érdekében többek között székesfehérvári egységgel is bővítené a franchise hálózatát.

Hirdetés

A tavalyi év fontos mérföldkő volt a hálózat életében

Vidéken 6 új Levendula Fagylaltozó nyitott: Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Nyíregyházán, Kaposváron, Szekszárdon, de emellett bővült a hálózat Budapesten is. Megnyitotta első egységét egy bevásárlóközpontban, a Pólus Centerben, és ott is kedvező fogadtatásra talált. Külföldi terjeszkedésük előkészítéseként pedig mobil egységekkel tesztelték az osztrák piacot, ezzel készítve elő az idei üzletnyitásokat a térségben.

Idén már az egész ország lefedése a cél

2017-ben a már meglévő üzleteken túl újabb vidéki fagylaltozókkal bővül a hálózat. Első körben március-április folyamán Pécsett, Miskolcon, valamint Keszthelyen nyílnak a hálózat új egységei.

A 2017-es új ízek hamarosan megjelennek a mintaüzletekben, a vásárlók visszajelzése után pedig hamarosan országszerte is. A tavalyi évben bemutatott orgonával készült fagylaltok, valamint a Kürtőskalács is nagyon népszerű volt a fagylaltot kedvelők körében.

Brunner Zsolt a Levendula társtulajdonosa elmondta: „A hálózathoz országszerte további franchise partnerek jelentkezését várjuk, kiemelten Kecskeméten, Székesfehérváron, valamint a Balaton déli partján. Az egész országot le kívánjuk fedni ebben az évben”.

A levendula fagylaltok sikere a különleges ízekben, a magas minőségű alapanyagokban, és a valódi kézműves gyártásban rejlik. A fagylalt választék kialakítása során nagy figyelmet fordítanak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.

AktuálisSzékesfehérvárgasztronómia2017Levendulafagylaltozófranchise hálózat