2022.08.12, Péntek
Augusztusban újra Dunaújvárosban a CityRocks
Fotók: CityRocks

Augusztusban újra Dunaújvárosban a CityRocks

facebook.com/cityrocksproductions

2022.07.04. 17:25

A Szalki-szigeten koncerteket és örömzenélést is szervez Közép-Európa legnagyobb rockzenekara.

Hirdetés

Egyedülálló nagyzenekari koncertet ad a CityRocks Dunújvárosban a Szalki-szigeten 2022. augusztus 6-án. Az egyedi színpadrendszeren 150 rockzenész mellett taiko dobosok, fúvósok játszanak majd együtt hazai és nemzetközi slágereket egy gyermekkórus közreműködésével.

"A CityRocks háromnapos zenésztábora során rock-kamionos felvonulást, a Szalki-szigeten koncerteket és jam sessionöket, örömzenéléseket is szervezünk. A tavalyi sikeres együttműködés eredményeképpen már szinte hazajövünk a Szalki-szigetre és Dunaújvárosba. Nagyon reméljük, hogy a háromnapos táborunkkal is egy zenei energiabombát robbantunk majd a városban" - mondta Gajda Ferenc, a CityRocks főszervezője.

 

 

A háromnapos zenésztábort 2022. augusztus 5-6-7-én tartják. Pénteken a Szalki-szigeten a kempingben több zenekarnak, jam sessionöknek adnak helyet, szombaton pedig a The Best Of Mode (Depeche Mode Tribute Band) koncertje után 20.30-kor a CityRocks nagyzenekar ad majd egy kétórás koncertet, majd azt követően a Hollywood Rose (Guns N' Roses Tribute Band – Hungary) lép fel. Vasárnap pedig 40-50 zenész részvételével egy Rock Kamion fogja Dunaújváros utcáit járni.

 

 

 

„A nagyzenekari koncert szinte egyedülálló Magyarországon, hiszen 150 énekes, és hangszeres vesz részt benne. A koncertre egy többszintes színpadrendszert építünk, emellett LED-falakra vetítjük ki a koncertet." - mondta Révész Zsolt, a CityRocks kreatív vezetője.

 

 

Az eseményekre a belépés díjtalan. További információk: https://cityrocks.eu/

 

A CityRocks 2021-es, dunaújvárosi rockflashmobján 400 zenész vett részt. A koncertet több ezren nézték meg élőben, az ott készült kisfilmek pedig már 30 milliónál is több megtekintést értek el. A CityRocks eddigi (szegedi, kecskeméti, bonchidai és dunaújvárosi) koncertjfilmjeit pedig a média partereiknek is köszönhetően már 160 milliónál többször nézték meg világszerte.

Helyi hírekDunaújvárosCityRockskoncert