2024.04.26, Péntek

Tízezer fiatal fordult meg az idei DUDIK Fesztiválon

infodunaujvaros.hu

2017.07.05. 10:42

Dunaújváros polgármestere sikeresnek ítélte az idei DUDIK Fesztivált, melynek zenei kínálatát jövőre még ütősebbre tervezik.

Hirdetés

Cserna Gábor polgármester sikeresnek ítélte Dunaújváros fesztiválját a Dudikot. A kilencedik rendezvény tanulságairól a és a következő jubileumi év terveiről Kővári Dániel HÖK elnökkel tartott sajtótájékoztatót.

Jól szervezett, s a szponzorok támogatásának hála közel nyereséges volt az idei Dudik -hangzott el a tájékoztatón.

Cserna Gábor polgármester hangsúlyozta, hogy városunk fontosnak tartja a rendezvényt,amely az idén 10.000 látogatót vonzott, s már most elkötelezte magát a jövő évi 10. megrendezése mellett. Kővári Dániel úgy vélte, hogy a tapasztalatok levonását követően már most elkezdik összeállítani a jövő évi programot, amelynek az időpontja is már megvan, június 14-17 között rendezik meg. Kővári Dániel a HÖK elnöke emondta, az idei fesztiválon a Belga és Majka koncertje volt a legnépszerűbb, a Wellhello fellépése előtt azonban közel háromszázan indultak haza. A jövő évi zenei kínálat összeállításánál mindenképpen figyelembe veszik az idei buli tapasztalatait és folyamatosan felmérik majd az igényeket. A sajtótájékoztató végén Cserna Gábor egy ajándékcsomagot adott át Kővári Dánielnek, és az egyetemi szervezőcsapatnak, megköszönve ezzel munkájukat.

 

Forrás: infodunaujvaros.hu

Helyi hírekDunaújvároskoncertfesztivál2017Dudik