2024.04.26, Péntek
Nyílt napokat tartanak a fehérvári felsőoktatási intézményekben
szekesfehervar.hu

Nyílt napokat tartanak a fehérvári felsőoktatási intézményekben

szekesfehervar.hu

2019.01.04. 21:00

Közeledik a felvételi jelentkezés a felsőoktatási intézményekbe. Nyílt napra hívják a diákokat és családtagjaikat a székesfehérvári felsőoktatási intézmények. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara január 14-én, hétfőn, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa január 18-án, pénteken tart részletes tájékoztatót az alap- és mesterképzésről, valamint a kapcsolódó duális képzési forma működéséről és lehetőségeiről.

Hirdetés

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara január 14-én, hétfőn 10-12 óra között a Geoinformatikai Intézetben (Pirosalma utca 1-3.) várja azokat a fiatalokat, akik a műszaki duális és a hagyományos képzések iránt érdeklődnek.

 

 

A középiskolások és családtagjaik tájékoztatást kapnak az öt induló alapképzésről (földmérő és földrendező mérnök, gépészmérnök, mérnök informatikus, műszaki menedzser, villamosmérnök), egy mesterszakról (mechatronikai mérnök), a felsőoktatási szakképzésről (mérnök informatikus asszisztens), valamint a duális képzési formáról. A nyílt napon nemcsak az egyetem szakemberei, hanem a hallgatói önkormányzat képviselői is beszélnek majd személyes tapasztalataikról, többek között a műszaki képzésekhez rendelt ösztöndíjrendszerről vagy a városi és a kollégiumi hallgatói életről. Kattintson ide a részletekért!

Nyílt napot tartanak a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán (Budai út 43.) január 18-án, pénteken 9.30 órától, bemutatva az alap- és mesterképzéseket – köztük az egyedül Székesfehérváron duális képzési formában elérhető Sportközgazdász mesterképzést –, valamint a campuson működő duális képzést, amely a magas színvonalú oktatást komoly munkatapasztalat megszerzésének a lehetőségével gazdagítja.

 

 

Az érdeklődők nemcsak a szaktájékoztató előadásokon, hanem az aulában kihelyezett standoknál is találkozhatnak a meghirdetett szakok duális partnereivel, így a munkalehetőségekről első kézből tájékozódhatnak. A nyílt napon kollégiumi körtúrára is meginvitálják a diákokat. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, minden további információ megtalálható az esemény Facebook-oldalán!

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyenyílt napÓbudai Egyetem Alba Regia Műszaki KarBudapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa