2024.07.27, Szombat

Jövő héten kedden lesz az Alba Regia Felsőoktatási Expo Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2018.10.10. 18:00

Október 15-én, hétfőn, a Fejér Megyei Hírlap Állásbörzéje várja a munkakeresőket, munkahelyváltásra készülőket, október 16-án, kedden pedig a továbbtanulás előtt álló diákoknak szolgál hasznos információkkal az Alba Regia Felsőoktatási Expo az Alba Regia Sportcsarnokban.

Az Alba Regia Felsőoktatási Expót negyedszer rendezik meg: az október 16-i szakkiállításon a középiskolás diákok és szüleik a Székesfehérváron elérhető egyetemi képzésekről, azon belül is hangsúlyosan a duális képzés nyújtotta lehetőségekről kaphatnak tájékoztatást.

A rendezvényen – amelyet Székesfehérvár önkormányzata megbízásából a Fehérvári Programszervező Kft. szervez – önálló standokon képviseltetik magukat a fehérvári felsőoktatási intézmények: az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa és a Kodolányi János Egyetem.

 

 

Az Alba Regia Felsőoktatási Expo helyszíne idén is az Alba Regia Sportcsarnok, ahol 2018. október 16-án, kedden 13.00–18.00 óráig várják az érdeklődő diákokat és szüleiket a kiállító szervezetek. A felsőoktatási expót megelőző napon pedig állásbörze várja az álláskeresőket.

 

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyeAlba Regia Felsőoktatási Expo