2024.07.22, Hétfő

Hulladékból alkottak - ovisok, kisiskolások munkáiból nyílt tárlat a fehérvári Széphő aulájában

szekesfehervar.hu

2018.04.21. 17:00

Űrrakéta-kilövő állomás joghurtos pohárból és fóliahengerből, madáretetőként újjászületett mosószeres flakon és teásdoboz-házikó is volt az "Alkoss hulladékból!" pályázatra érkezett alkotások között. Az óvodások és kisiskolások alkotásaiból pénteken nyílt kiállítás a Széphő Zrt. székházában.

A Távhőszolgáltatás Napjához kapcsolódóan idén is meghirdette óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló pályázatát a Széphő Zrt. A távhőszolgáltatást, a fűtőberendezéseket Turbó cica mesés történetei hozzák közelebb a gyerekek világához, így a pályázat is az ő kalandjaihoz kapcsolódott. Az "Alkoss hulladékból!" felhívásra érkezett joghurtos pohárból és fóliahengerből készített űrrakéta és kilövőállomás, mosószeres flakonból készített madáretető, teásdoboz-házikó is.

 

 

A pályamunkákat a Széphő Zrt. által delegált zsűri értékelte, és a díjazottak pénteken délelőtt vehették át okleveleiket és jutalmukat. A beérkezett alkotásokból kiállítás nyílt a Széphő Zrt. Honvéd utcai székházának aulájában.

 

Az "Alkoss hulladékból!"-pályázat díjazottjai:

Óvodások:
1. helyezett: Rákóczi utcai Óvoda Maci csoportja

2. helyezett: Figer Fanni és Suba Dóra (Rákóczi utcai Óvoda Mancz János Tagóvodájának Vizuális-térbeli tehetség műhely)
2. helyezett: Sáfrány Gergely, Nemes Levente Ábel, Detki Flóra (Rákóczi utcai Óvoda Mancz János Tagóvodájának Vizuális-térbeli tehetség műhely)

3. helyezett: Hétpettyes Óvoda Teddy csoportja

Iskolások:
1. helyezett: Bory Jenő Általános Iskola 2.a osztálya

Fotók: Simon Erika

Galéria

AktuálisSzékesfehérvárpályázatSzéphő Zrt.Alkoss hulladékból