2024.04.19, Péntek

32. alkalommal rajtol el a szilveszteri futóverseny

szekesfehervar.hu

2016.12.29. 12:28

December 31-én óévbúcsúztató futóversenyt tartanak Agárdon az IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület rendezésében.

Hirdetés

A versenyszámok győztesei érem- és pezsgődíjazásban, a második és harmadik helyezettek pedig éremdíjazásban részesülnek. A 4,5 és a 12 kilométer abszolút győztesei az érem és a pezsgő mellé sült malacot is kapnak.

Akár esik, akár fúj, nem maradhat el a több mint három évtizedes hagyománnyal rendelkező Szilveszteri Pezsgőfutás Agárdon. A patinás sportesemény idén újra visszatérhet régi helyszínére, ebben az esztendőben már a felújított VVSI Sportcentrum nemzetközi színvonalú létesítménye adhat otthont a sportrendezvénynek.

A versenynek nincs korosztályi határa, éppúgy várják a gyerekeket, mint a nagyszülőket. Az online regisztrációt december 22-én lezárták, így a kizárólag a helyszíni nevezési díj megfizetését követően lehet majd részt venni az eseményen. A regisztráció december 31-én délelőtt 9.00-11.00 óra között zajlik, a nevezési díj 2500 forintba kerül, a futás 11.05 órakor startol.

A versenyszámok győztesei érem- és pezsgődíjazásban, a második és harmadik helyezettek pedig éremdíjazásban részesülnek. A 4,5 és a 12 km abszolút győztesei az érem és pezsgő mellé sült malacot is kapnak díjazásul.

AktuálissportagárdSzilveszteri Pezsgőfutás