2024.03.28, Csütörtök

A Vörösmarty Színház művésze is szerepel a Kaszás Attila-díj jelöltjei között

szekesfehervar.hu

2017.07.05. 16:10

Tizedik alkalommal adják át a Kaszás Attila-díjat. A szakma által választott három színész közül a közönség dönti el, hogy ki kapja az elismerést. A díjra a magyar nyelven játszó, állandó társulattal rendelkező színházak saját társulatuk egy-egy tagját javasolhatták.

Hirdetés

A szavazási eljárás utolsó fordulójába Krisztik Csaba, a székesfehérvári Vörösmarty Színház, Gazsó György, a Radnóti Miklós Színház és Szikszai Rémusz, a Szkéné Színház társulatának tagja jutott. A végső döntés a közönség kezében van, a www.kaszasattiladij.hu oldalon online szavazhatnak a jelöltekre augusztus 20-ig.

Krisztik Csaba 2013 óta tagja a Vörösmarty Színház társulatának, számos darabban ünnepelhette a fehérvári közönség. A társulat már ideérkezésének esztendejében neki ítélte a Vörösmarty-gyűrűt. Ezúttal a www.kaszasattiladij.hu- n leadott szavazattal önök is hozzásegíthetik Krisztik Csabát egy újabb elismeréshez. Az idei Kaszás Attila-díjat szeptember 8-án a Győri Nemzeti Színházban veheti át a győztes, az országos színházi évadnyitó alkalmával.

 

Forrás: szekesfehervar.hu

KultúraSzékesfehérvárelismerésvörösmarty színházszavazásKaszás Attila-díj