2024.03.28, Csütörtök

Ismét kedvezményesen fesztiválozhatnak a fehérváriak

szekesfehervar.hu

2017.05.04. 17:54

Az ŐsFehérvár kártyával rendelkező fehérváriak 10 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt Székesfehérvár legnagyobb zenei fesztiváljára, a FEZEN fesztiválra.

Hirdetés

Székesfehérvár és a szervezők együttműködésének köszönhetően idén is kedvezménnyel vehetnek jegyet a székesfehérváriak a FEZEN fesztiválra. A huszadik születésnapját ünneplő fesztivál programja még nem teljes, de már az eddigi névsor is méltó a jubileumhoz. Több mint 40 színpadon töltött év és közel 60 millió eladott lemezzel a háta mögött, 20 év után ismét hazánkban ad koncertet Alice Cooper! Szintén Székesfehérvárra érkezik a kilencvenes évek egyik sztárzenekara, a kaliforniai The Offspring. Természetesen idén sem csak a rock előadók kapnak szerepet a FEZEN-en. Érkezik a hiphop egyik legendájának számító House of Pain, és az Oh Caroline vagy Mr. Boombastic című világslágereket is jegyző Shaggy. 

A székesfehérváriaknak szóló kedvezmény igénybevételéhez ŐsFehérvár kártyára – fontos információ, hogy idén év végéig a tavaly kiállított kártyák vannak érvényben! –, valamint székesfehérvári állandó lakcímet vagy tartózkodási helyet igazoló érvényes lakcímkártyára van szükség. Ezeknek a meglétét a fesztivál területére történő belépéskor ellenőrzik. A helyszín ezúttal is a Takarodó úti FEZEN Klub, a First Field amerikaifoci-pálya és a Takarodó út - Új Váralja sor kereszteződésében található terület.

 

Forrás: szekesfehervar.hu

KultúraSzékesfehérvárfesztiválkedvezményŐsFehérvár2017FEZEN