2024.04.24, Szerda

Óperenciás mesemondó versenyen bizonyíthatnak a Fejér megyei diákok

okkfehervar.hu

2017.01.26. 16:51

A székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár tizenhatodik alkalommal hirdette meg az Óperenciás Mesemondó Versenyt. A megye általános iskolásai február végéig jelentkezhetnek a megmérettetésre, melynek valamennyi fordulóját márciusban tartják.

Hirdetés

Az Óperenciás Fejér Megyei Mesemondó Verseny a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár egyik legnépszerűbb kezdeményezése, melyet idén tizenhatodik alkalommal hirdettek meg a Fejér megyében élő általános iskolások számára. A gyerekek egy magyar népmesével, vagy egy rangos színvonalú, magyar író által írott műmesével vehetnek részt a versenyen, az előadás ideje legfeljebb öt perc.

Jelentkezni lehet február 28-ig az iskolákban, vagy közvetlenül a művelődési ház elérhetőségein. A válogató versenyeket március 22-én és 23-án, a középdöntőt március 24-én, mindhárom napon 14.00 órától tartják a Gárdonyiban. A döntőre március 28-án, kedden 14.00 órától kerül sor a belvárosi Hetedhét Játékmúzeumban. A legjobban szereplő mesemondókat könyv- és tárgyjutalomban részesítik, illetve városi közönség előtti alkalmi fellépést biztosítanak számukra.

Szeretettel várják a tehetséges ifjú mesemondók jelentkezését!

A jelentkezési lap és egyéb információk megtalálhatóak a
Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár honlapján.

Kultúramesemondó versenyFejér megyediákgyermekGárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár