2024.04.19, Péntek

Bált szerveznek a Finn Köztársaság 99. évfordulójának tiszteletére

szekesfehervar.hu

2016.11.30. 22:29

A szombat estére tervezett bál az Iszkaszentgyörgy Finnugor Kulturális Főváros 2016 program során megvalósult események záró rendezvényeként szolgál.

Hirdetés

Az Iszkaszentgyörgy Finnugor Kulturális Főváros 2016 program december 3-án, szombaton tartja zárórendezvényét az Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastély Művelődési Házában. A délutáni eseményen a közreműködők részvételével összefoglalják az év során lezajlott programok, rendezvények jelentőségét, értékeit. A Kulturális Fővárost Petri Tuomi-Nikula, a Finn Köztársaság nagykövete, Törő Gábor országgyűlési képviselő és Gáll Attila polgármester köszöntik, fényképes prezentációt tart Waliduda Dániel projektkoordinátor. A programon fellép az iszkaszentgyörgyi Általános Iskola kórusa, a mordvin OYME népi együttes, Anni Kallioniemi finn csellista és Larissza Miljahova hanti népdalénekesnő is.

Este 20 órakor kezdődik a kastélyban a Finn Köztársaság 99. évfordulójának tiszteletére szervezett bál, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak! A rangos eseményen fellép a mordvin OYME népi együttes és Larissza Miljahova hanti népdalénekesnő is. A zenéről és a jó hangulatról a J.A.M Zenekar gondoskodik.

Kultúra2016finnugorkulturális fővárosiszkaszentgyörgy