2024.03.28, Csütörtök

Lengyelországba vitték Fejér megye hírét

szekesfehervar.hu

2017.05.30. 15:03

Székesfehérvár és Fejér megye is bemutatkozott azon a Nemzetközi turisztikai vásáron, melyet az alapításának 800. évfordulóját ünneplő lengyel városban, Opolében rendeztek meg.

Hirdetés

A szakmai találkozón a fehérvári Tourinform Iroda és a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély munkatársai képviselték városunkat és megyénket.

„A nap felé – Nemzetközi Turisztikai Vásár”-t tizenhetedik alkalommal rendezték meg Lengyelországban. A május végi program turisztikai irodákat, hoteleket, nyaralókat, vendégházakat és további turisztikai üzletágból érkező kiállítókat hoz össze. Emellett kulturális és sporteseményekkel is várják a résztvevőket.

Székesfehérvár és Opole szoros kapcsolata miatt már nem először vettek részt a megye és a város képviselői a vásáron. A Tourinform és a Károlyi-kastély munkatársai a kiállításhoz kapcsolódó szakmai konferencián is bemutathatták Székesfehérvár és Fejér megye látnivalóit, főbb turizmushoz kapcsolódó tevékenységeit. A nagyközönség pedig Székesfehérvár standjánál ismerkedhetett a város és a megye látnivalóival.

 

Forrás: szekesfehervar.hu

KitekintőSzékesfehérvártestvérvárosopoleévfordulóLengyelország