2024.04.19, Péntek

Babáktól-papákig: Mindenkit várnak az V. Szeretetfutásra

szekesfehervar.hu

2017.01.05. 15:34

Immár ötödik alkalommal rendezik meg a Jótékonysági Szeretetfutás Fehérváron című rendezvényt. Ezúttal február 18-án a Halesz parkban találkoznak a futók a futás népszerűsítésének a céljából, valamint, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és a testmozgás fontosságára.

Hirdetés

A résztvevők két táv közül választhatnak: 2km és 7km. A futás napján kora reggeltől a Halesz parkban várják az indulókat a pingpong asztalnál, ahol minden érkező átveheti rajtszámát. 9 óra 15 perckor lesz a megnyitó, 9.30-kor pedig a közös bemelegítés. 10.00-kor rajtolnak majd a 2 kilométert futók, 10.20-kor pedig 7 kilométert válalók. A célbaérkezőket frissítővel várják, valamint további meglepetésekkel is kedveskednek.

Az V. Szeretetfutáson bárki résztvehet. Korkikötés nincs, így mindenkit -babakocsis anyukákat, unokával ellátogató nagypapákat és iskolásokat is- sok szeretettel várnak!

Minden kedves Szeretetfutót arra kérnek, hogy részvételi szándékát jelezze Pothárn Fanni Sára vagy Vízer Dániel BSI futónagyköveteknek Facebook-on, vagy e-mailben ([email protected]). A szervezők kérik, hogy ezt a rövid kérdőívet is töltsék ki!

Regisztrálni természetesen a futás napján is lehet a helyszínen, a megnyitót megelőző egy órában. Az eseményt rossz idő esetén elhalasztják.

KitekintőSzékesfehérvárjótékonyságsportszeretetfutás