2024.03.28, Csütörtök
Nyílt nap az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán
Fotó: szekesfehervar.hu

Nyílt nap az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán

szekesfehervar.hu

2022.01.15. 10:00

Az érdeklődők tájékozódhatnak a 2022. évi felvételiről és a duális képzésekről is.

Hirdetés

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara nyílt napra várja a leendő hallgatókat január 17-én hétfőn 10 és 11.30 között a Pirosalma utcai Geoinformatikai Intézetbe - számol be a szekesfehervar.hu. A nyílt napon többek között szó lesz a 2022. évi felvételiről és a duális képzésekről is.

A nyílt napon a robotlabort, a VR labort, a Prototípuslabort,  az Ipari Elektronikai Labort és a Térinformatikai labort is megismerhetik a leendő hallgatók, valamint tájékoztatót hallhatnak a 2022. évi felvételiről és a duális képzésekről Dr. Pogátsnik Monika oktatási dékánhelyettestől és megismerhetik az egyetem képzési kínálatát is. Szó lesz még a különböző juttatásokról, a kollégiumról, a diákéletről és az Erasmus programról is.

A robotlabort Torák Csongor Mátyás gépészmérnök hallgató, míg a VR labort Kónya Tamás Ádám mérnökinformatikus hallgató mutatja be a résztvevőknek. A nyílt napon Balázs Bence villamosmérnök hallgató a Prototípuslaborból, Katona Bálint műszaki menedzser hallgató az Ipari Elektronikai Laborból, Bogdán Bence földmérő és földrendező mérnök hallgató pedig a Térinformatikai laborból jelentkezik be.

A kérdéseiket emailen is megválaszolják a [email protected] címen.

Helyi hírekSzékesfehérvárÓbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karnyílt nap