2024.03.28, Csütörtök
Vízhiányra készülhetnek az agárdiak
Kép: pixabay.com/illusztráció

Vízhiányra készülhetnek az agárdiak

gardony.hu

2017.08.08. 10:25

Agárd településrészen több utcában is vízhiány várható 2017. augusztus 11-én pénteken 08 és 16 óra között a Gárdonyi Géza utcai ivóvíz gerincvezeték kiváltási munkálatai miatt.

Hirdetés

"A DRV Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy  Agárd településrészen az Ezüst u., Vas u., Bronz u., Harang u., Dankó u., József u., Mező u., Iskola u., Kisdobos u., Úttörő u., Béla u., Sándor u., Viktor u., Géza u., és a Gárdonyi Géza utca páratlan oldalán 2017. augusztus 11-én pénteken 08 és 16 óra között a Gárdonyi Géza utcai ivóvíz gerincvezeték kiváltási munkálatai miatt vízhiány várható!" - olvasható gardony.hu oldalon.

Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítják az ivóvízellátást. A munkavégzés alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő. A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul.

 

Forrás: gardony.hu

Helyi hírekivóvízagárdvízhiánykarbantartás