2024.03.28, Csütörtök

Újra megnyitja kapuit a dunaújvárosi kisposta

infodunaujvaros.hu

2017.07.24. 11:56

Több kirendeltségét szüntette meg az elmúlt években a Magyar Posta Zrt. Dunaújvárosban az alacsony forgalomra való hivatkozással.

Hirdetés

Az évekkel ezelőtti döntés három kirendeltséget is érintett, köztük a Technikum városrészi kispostát is. Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata hosszas egyeztetéseket folytatott annak érdekben, hogy mindenkinek kedvező, kompromisszumos megoldás születhessen a felek részéről. A sikeres megállapodásnak köszönhetően újra kinyithatta kapuit a Barátság városrészi és az óvárosi kisposta, ahol a dolgozók munkabérét az önkormányzat biztosítja.

Cserna Gábor polgármester bejelentette, hogy szándéka szerint hamarosan a technikumi posta is kinyitja a kapuit: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata minden lakosság által jelzett kérést és beadványt megvizsgál, lehetőségeihez mérten pedig segíti azok megvalósítását. Polgármesterként, és a Technikum városrészben élő magánemberként jómagam is fontosnak tartom a kisposta kérdését. Amennyiben a Magyar Posta Zrt. vezetőségével lezárulnak az ez irányú egyeztetések, úgy a kisposta kinyitásának témáját Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése mielőbb a napirendjére tűzi.

 

Forrás: infodunaujvaros.hu

Helyi hírekDunaújvárospolgármesterkispostaTechnikumMagyar Posta Zrt.