2024.04.19, Péntek

Valóságos programkavalkád várható a Bicskei Napokon

programturizmus.hu

2017.05.08. 15:10

2017-ben május 11. és 14. között immáron 36. alkalommal rendezik meg a Bicskei Napokat. A négy napon át tartó fesztivál során kiállítások, koncertek, gasztronómiai-, sport- és családi programok sokaságából válogathat minden korosztály.

Hirdetés

Május 11-én, 17 órakor veszi kezdetét az ünnepélyes megnyitó, amit Hantosné Lovászi Erika kiállításának megnyitója követ, valamint orgonahangverseny a református templomban.


Május 12-én, délelőtt 11 órától köszöntjük városunk legifjabb lakóit, a 2016. május óta született gyermekeket, a Művelődési Központ előtt álló Születésfa felöltöztetésével. Délután megnyílik a Szent László Általános Iskola jubileumi fotókiállítása a Fiatalok Házában: Az én hitem, az én világom címmel.

A Batthyány-kastélyban Zombori Györgyi Merengő festegető című kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők.

A Bicske Szíve Parkban a zenéé lesz a délután: a Bicskei Huszárzenekar és a mányi mazsorettcsoportok fellépését a Party Maffia és az Oláh Szabolcs Jazz Quintett koncertje követi. A fáradhatatlanok kosárlabdázással folytathatják az éjszakát a Csokonai Vitéz Mihály Iskola Szent István úti tornatermében.


Május 13-án a gasztronómiáé a főszerep: a III. Települések ízei főzőverseny nyitja a napot a Bicske Szíve Parkban, amit termelői és kézműves kirakodóvásár kísér, a kicsiket népi játszótér, mesesátor, könyves sátor, agyagozás várja, a színpadon napközben néptánc gála, este az Ocho Macho zenekar gondoskodik a jó hangulatról.


Május 14. vasárnap a sportos és családos városlakóké: sportversenyek és -bemutatók, Csiribiri torna, Ringató, játszópark és a Kiskalász zenekar koncertje vár mindenkit.

 

Forrás: programturizmus.hu

Helyi hírekbicskefesztiválcsaládi programok2017Bicskei Napok