2024.04.25, Csütörtök

Megyei sportnap lesz szombaton Seregélyesen

okkfehervar.hu

2016.09.14. 11:38

A Seregélyesi Baptista Általános Iskola tornacsarnokában és környékén minden korosztályt változatos mozgásformákkal várnak a szervezők.

Hirdetés

Egész napos sportprogramot szervez szombaton a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség és a Seregélyesi Pelikán DSE.

A szombaton reggel 9.00 órakor kezdődő szabadtéri sportprogramokon többek között falmászásra, lábtengóra, dekázó versenyre, Nordic Walkingra, íjászatra, kötélhúzásra is lesz lehetőség. Mindeközben a helyi Vöröskereszt önkéntesei folyamatos vérnyomás- és vércukorszint-mérést biztosítanak, emellett ismertetőt tartanak az egészséges táplálkozásról és a legfontosabb elsősegélynyújtó-szabályokról is.

Aki a nyárias őszi időjárás elől hűvösebb helyre menne, no meg pörgős játékra vágyna, szintén megtalálja a kedvére való elfoglaltságot; szombaton délelőtt 10.00 órától egészen 12.00 óráig pingpongozhatnak a résztvevők az iskola földszinti aulájában. 

Szintén 10.00 órakor kezdődnek a tornacsarnokban szervezett programok, ahol tollaslabda, olimpiai sporttotó, rajzverseny, floorball, kosárlabda, „erős ember” verseny, ugrókötélhajtás, táncos torna is várja az érdeklődőket. A versenyszámokra nevezni a helyszínen lehet a felelősöknél, vagy előzetesen a [email protected], illetve a [email protected] email címen. 

A sportoláson kívül egyéb fakultatív programokkal is készülnek a szervezők. Az eseményen résztvevők repülős bemutatót tekinthetnek meg, festhetnek, ezen kívül lesz táncház, termelői vásár, kézműves foglalkozások, karate és akupunktúra-bemutató is. A szombati Fejér Megyei Sportnap valamennyi programja díjmentes lesz.
 

Helyi híreksportseregélyes