2024.04.18, Csütörtök

Bringás uzsonna Fehérváron

kerekparosklub.hu

2016.09.20. 12:49

A nemzetközi Autómentes Nap alkalmából a Magyar Kerékpárosklub két helyszínen is uzsonnával lepi meg a bringásokat Székesfehérváron szeptember 22-én.

Hirdetés

Szeptember 22-én, a nemzetközi autómentes napon megtartja immár hagyománnyá vált rendezvényét a Magyar Kerékpárosklub: országszerte bringás reggelit vagy uzsonnát tartanak a kerékpárosoknak. A reggelik létrejötte több mint 100 önkéntes munkájának az eredménye, az első alkalommal 2008-ban megszervezett esemény a „Bringázz a munkába!” kampány részeként indult.

Idén is üdítővel, gyümölccsel, túrórudival és péksüteménnyel kínálnak mindenkit, aki az előre meghirdetett több, mint 50 helyszín valamelyikére kerékpárral érkezik. Reggeli közben lehetőség nyílik elbeszélgetni a klub területi szervezeteinek képviselőivel akár arról is, hogy a környék biciklisei milyen problémákkal szembesülnek, hogyan lehetne még javítani helyzetükön.

 

Székesfehérváron 16.00 és 20.00 óra között a Palotai kapu téren (Pláza- autóbuszállomás között) és a Várkörúton várja a kétkeréken érkezőket a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete.

 

A Magyar Kerékpárosklub 2002-ben alakult civil szervezet, tagjainak száma mára meghaladja a kétezret. Fő célja a kerékpározás hazai terjedésének elősegítése, kultúrájának megteremtése.

Helyi hírekAutómentes Nap