2024.04.23, Kedd

A Magyar Posta a tavalyinál 20 százalékkal több csomagra számít húsvétkor

MTI

2018.03.06. 19:37

A Magyar Posta húsvétkor átlagosan 20 százalékkal több csomagra számít az előző év azonos időszakához képest. A Posta 2017-ben 40 millió darab küldeményt kézbesített - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Hirdetés

A Magyar Posta - hasonlóan a karácsonyi kiemelt időszakhoz - húsvétkor is nagy figyelmet fordít a csomagok kezelésére és kézbesítésére - hangsúlyozzák a közleményben.

Emlékeztetnek arra, hogy 2017-ben telephelyeket létesítettek és bővítettek, eszközöket szereztek be, illetve növelték a csomagátvevőhelyek számát, emelték a csomagautomaták kapacitását. Az elvégzett fejlesztések a gyors és hatékony csomagfeldolgozást szolgálják - emelték ki.

A Posta több mint 3000 csomagátvevőhellyel rendelkezik (posták, csomagautomaták, Mol töltőállomások, Coop üzletek) - ismerteti a közlemény.

A Posta 2018-ban folytatja logisztikai fejlesztéseit, az év végi kiemelt szezonra egy új csomagfeldolgozó gépet is munkába állít, amely jelentősen bővíti az automatizált csomagfeldolgozási kapacitást - jelezték a közleményben.

GazdaságMagyar Postahúsvétküldeménycsomagfeldolgozás