2024.04.19, Péntek

Agárd területén vízhiány várható

http://www.gardony.hu

2017.09.26. 19:34

Agárd településrész területén előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. október 02. – 2017. október 06. között az ivóvízhálózaton tolózárak cseréjét végzi a DRV Zrt.

Hirdetés

A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért Agárd településen vízhiány várható. Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítják az ivóvízellátást. A napi munkavégzések pontos helyszíneiről, a DRV INFO vonalon lehet érdeklődni!
 

A munkavégzés alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 40 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Aktuálisivóvízagárdkarbantartás