2024.04.20, Szombat

Nívós díjat kapott a Vital Hotel Nautis

mti

2017.05.18. 10:37

2017. május 16-án tizenkettedik alkalommal adták át Budapesten a szállodák egész éves munkáját értékelő Aranynap-díjat, melyet hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott meg a 2016. évi teljesítménye alapján nyújtott kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért.

Hirdetés

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája a Velencei-tó partján található Vital Hotel Nautis superior lett.

A rendezvényszervező Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat.

A legjobb háromcsillagos konferencia szálloda 2016-ban az ibis Styles Budapest Center, a legjobb négycsillagos budapesti konferencia szálloda pedig az Aquaworld Resort Budapest superior. Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája a Vital Hotel Nautis superior, a legjobb ötcsillagos konferencia szálloda a Hilton Budapest lett.

A legígéretesebb 2016-ban megnyitott szálloda a négycsillagos Hotel Yacht Wellness & Business Siófok.

A legjobb wellness szolgáltatásokat nyújtó hotel díjának odaítélésében a Turizmus Trend olvasói is segítséget nyújtottak szavazataikkal. Magyarország legjobb wellness szállodája 2016-ban a Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda.

A magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalata alapján ítéli oda a díjakat.

 

Forrás: mti

GazdaságturizmusVelencei-tógárdonyszállodaAranynap-díj